MORE

Logitech lanseaza la IFA 2016 primele modele de mousi silentiosi

Logitech lanseaza la IFA 2016 doua noi modele de soareci silentiosi botezati M330 Silent Plus și M220 Silent, cele doua modele dispunand de click-uri sinelntioase si aceasi precizie cu care Logitech ne-au obisnuit cu aceasta gama.

Logitech lansează astăzi Logitech M330 Silent Plus și Logitech M220 Silent, reprezinta primele modele de mouse wireless silențioși create vreodată de companie.

Cele doua modele, M330 Silent Plus și M220 Silent oferă precizie, durabilitate și aceleași senzație de „click”, însa fără a face zgomot.

“Trăim într -o lume socială, indiferent dacă lucram într-un spațiu pe care îl împărțim cu mai multă lume, fie că lucrăm de acasă, dar uneori liniștea este cea mai importantă. De aceea am creat moușii M330 Silent Plus și M220 Silent. Inginerii noștri au studiat sursele de zgomot realizate de un mouse de PC și au creat diverse moduri de a reduce nivelul de decibeli, fără a sacrifica calitatea”, a declarat Anatoliy Polyanker, brand director al portofoliului global al Logitech.

Logitech M330 Silent Plus dispune de o baterie ce are o durată de viață de 24 de luni și de un contur învelit de un grip realizat dintr-un cauciuc moale pentru o mai bună armonie cu mâna dreaptă a oricărui utilizator. Modelul M220 Silent deține o baterie cu o durată de viață de 18 luni, oferind un design ambidextru, fiind portabil, perfect pentru a fi băgat într-o geantă atunci când sunteți pe picior de plecare.

Logitech M330 Silent Plus va fi disponibil pe site-ul Logitech.com și în magazinele de specialitate începand cu luna octombrie la un pret de 39,99 Euro, în timp ce mouse-ul M220 va fi disponibil pe site-ul Logitech.com și în magazinele de specialitate la un preț de 24,99 Euro.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Aaaa pai daca nu face click nu e bun. Trebuie sa audă si vecinul când spamezi acolo left click-ul in lol/dota/csgo etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button