MORE

Logitech lansează camera C922 Pro Stream

Logitech a decis să lanseze un nou model de webcam, unul dedicat de această dată celor care sunt pasionați de video streaming sau care tare vor o cameră web care poate înregistra la 60 de cadre pe secundă.

C922 Pro Stream este un înlocuitor pentru C920, adăugând suport pentru câteva tehnologii menite să facă experiența ceva mai prietenoasă cu ocupația de video streaming.

Mai exact, camera aceasta suportă înregistrarea de video la 60 de cadre pe secundă folosind rezoluția de 1280×720. Alternativ, poate înregistra în 1920×1080 la 30 de cadre pe secundă. Camera are o funcție de auto-focalizare cu 20 de trepte și un câmp de vedere de 78 de grade.

Camera mai suportă și o tehnologie care permite eliminarea fundalului, lăsând doar subiectul pe imagine. Nu face asta la nivel hardware, așa că va devora o bucată considerabilă din procesor când face asta.  C922 mai are și două microfoane incluse, pentru cei care cumpără o cameră de 100 de dolari și nu își mai permit să ia și un microfon decent de vreo 40 de dolari.

Conform specificațiilor, C922 suportă compresie H.264 prin Skype… și momentan doar prin Skype, așa că măcar va funcționa după update-ul aniversar al lui Windows 10. Cine știe, următorul update ar putea avea alte surprize pregătite.

[PC Per]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button