MORE

Logitech G lansează un nou mouse de gaming destinat jucătorilor profesioniști

Logitech lansează noul mouse de gaming Logitech® G Pro Gaming Mouse. Construit special pentru competitorii concursurilor de eSports, noul mouse de gaming deține cel mai precis senzor optic, butoane cu sistem de tensionare cu arc, memorie internă pentru rularea diverselor sisteme de la turneele de gaming, totul dispus într-un design confortabil, durabil, rezistent.

Construcția noului mouse Logitech G Pro Gaming Mouse are la bază modelul G100 combinată cu viteza incredibilă, precizia și capacitatea de reacție a modelului G303.

Beneficiul de a lucra cu jucători de eSports este că aceștia ne vor spune întotdeauna ceea ce preferă și cel mai important lucru, ce nu agreează la dispozitivele cu care joacă. Noul Logitech G Pro Gaming Mouse a luat ceea ce profesioniștii au iubit mai mult la G100 și G303 și a rezultat un mouse care suntem siguri că le va satisfice cerințele”, a declarat Ujesh Desai, vice-președinte și general manager al departamentului de gaming în cadrul Logitech.

Concurând la un nivel înalt este clar că ai nevoie de un mouse bine construit. După ce am lucrat îndeaproape în testarea și dezvoltarea noului Pro Gaming Mouse, acesta a devenit mouse-ul meu preferat. Cu o formă confortabilă și cu un senzor de top, nu am întâmpinat niciodată dificultăți în a-mi vâna adversarii”, a declarat Tyler „Skadoodle” Latham din echipa Cloud 9 CS:GO.

Senzor optic avansat dedicat gaming-ului

Precizia exactă și extrem de consistentă face diferența în competiții. Senzorul PMW3366 oferă un nivel de precizie considerat ca fiind cel mai bun de mulți împătimiți și profesioniști ai gaming-ului. Cu o valoare 0 pentru liniarizare, filtrare și accelerare pe întregul spectru DPI (200-12.000 DPI), mouse-ul oferă o precizie de urmărire excepțională și o capacitate de reacție consistentă la orice reacție.

Butoane cu sistem de tensionare mecanic pe arc

Sistemul mecanic pe arc al butoanelor stânga dreapta ale modelului Logitech G Pro Gaming Mouse îmbunătățește constanța butoanelor și reduce forța necesară pentru acționarea lor atunci când se fac click-uri. Acest lucru ajută la livrarea unei performanțe clare, pentru acționarea butoanelor și pentru cel mai înalt nivel de competiție.

Design durabil și confortabil pentru un produs cu o construcție ușoară

Mouse-ul este optimizat pentru a reduce greutatea, pentru a îmbunătăți confortul, stabilitatea și capacitatea de reacție. Fiecare aspect al ingineriei a fost testat în condiții riguroase pentru a asigura utilizatorii că mouse-ul rezistă și în cele mai aprige și intense sesiuni de gaming. Suprafața superioară a mouse-ului este tratată cu un strat special pentru a îmbunătăți durabilitatea și aderența iar butoanele din stânga și din dreapta sunt testate pentru a putea depăși 20 de milioane de click-uri, echivalentul unui antrenament al unui gamer profesionist a câte zece ore pe zi timp de doi ani.

Memorie integrată pentru acțiuni ce nu necesită drivere în timpul turneelor

Pentru că nu ai garanția că sistemul pe care vei juca la turneu nu deține configurarea de software pe care ți-o dorești, Logitech G Pro Gaming Mouse îți permite salvarea setărilor DPI, rolul fiecărui buton și configurarea luminozității în memoria internă al mouse-ului, cu ajutorul Logitech Gaming Software (LGS).

Prețuri și disponibilitate

Noul mouse Logitech G Pro Gaming Mouse va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie 2016 la un preț de 79,99 Euro. Pentru mai multe informații vizitați gaming.logitech.com sau vizionați clipurile de prezentare ale modelului Pro Gaming Mouse aici.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button