PCTECHTech&IT

Logitech G extinde seria de mouși de gaming cu senzorul HERO 16K

Newark, California și Lausanne, Elveția – 11 iunie 2019 – Logitech G anunță în cadrul Electronic Entertainment Expo (E3) îmbunătățirea a trei modele de mouși de gaming cu senzorul exclusiv Logitech HERO 16K. Noile adiții ale seriei HERO 16k includ mouse-ul Logitech G903 LIGHTSPEED wireless, mouse-ul Logitech G703 LIGHTSPEED wireless și mouse-ul Logitech G403 HERO, toate cele trei modele fiind concepute pentru performanță de neegalat și precizie ridicată pentru toate tipurile de jucători.

Încă de la apariția sa, senzorul HERO exclusiv Logitech reprezintă o inovație în materie de tehnologie utilizată pentru senzorii optici, iar oamenii sunt încântați de el„, a declarat Ujesh Desai, vicepreședinte și director general la Logitech Gaming. „Extinderea ariei de utilizare a acestui senzor și implementarea sa în structura altor mouși existenți în gama Logitech gaming a fost o decizie evidentă și ne bucurăm să oferim mai multor jucători precizia și autonomia necesară pentru o performanță cât mai bună„.

Modelul reprezentativ Logitech G903 este îmbunătățit cu cel mai performant senzor HERO 16K, care oferă precizie avansată și eficiență energetică de 10 ori mai mare decât generațiile anterioare. Acest lucru are ca rezultat o autonomie de 140 de ore. Modelul G903 dispune de tehnologia wireless LIGHTSPEED, compatibilitate cu sistemul de încărcare wireless POWERPLAY, tehnologia LIGHTSYNC RGB care utilizează o gama de 16,8 milioane de culori, design ambidextru și până la 11 butoane programabile pentru o redare mai precisă a jocului.

Mouse-ul Logitech G703 LIGHTSPEED, conceput pentru a avea un design confortabil, este de asemenea modernizat cu senzorul HERO 16K pentru a oferi un tracking mai rapid și precis. G703 dispune acum de o greutate mai redusa, de doar 95g și autonomie de până la 35 de ore cu o singură încărcare. Tehnologia wireless LIGHTSPEED asigură un tracking de până la 16.000 DPI, performanță wireless îmbunătățită și este compatibil cu sistemul wireless de încărcare POWERPLAY.

Completarea gamei actualizate se realizează cu ajutorul modelului G403 HERO. Cu o greutate mică, design ergonomic și noul senzor HERO 16K, mouse-ul cu fir G403 oferă utilizatorilor precizia de urmărire și performanța de care au nevoie pentru a câștiga. De asemenea, dispune de tehnologia LIGHTSYNC RGB, o greutate detașabilă de 10g și șase butoane programabile care pot fi reglate în funcție de preferințele exacte ale jucătorilor.

Pentru a ajuta jucătorii să profite la maximum de echipamentele lor, toți cei trei mouși de gaming pot fi personalizați utilizând aplicația software de gaming Logitech G HUB. Dispunând de o interfață modernă, aplicația permite jucătorilor să își personalizeze rapid dispozitivele periferice, să împărtășească și să descarce profiluri cu alții jucători și multe altele.

Preț și disponibilitate

Mouse-ul wireless de gaming Logitech G903 LIGHTSPEED cu senzor HERO, mouse-ul wireless de gaming Logitech G703 LIGHTSPEED cu senzor HERO și mouse-ul Logitech G403 HERO vor fi disponibili pe LogitechG.com și în magazinele partenere începând cu luna iunie 2019, la un preț recomandat de 689,90 lei, 459.90 lei și, respectiv, 309,90 lei. Mai multe informații se găsesc pe site-ul Logitech.com sau blogul oficial.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button