GAMING

Logitech anunță tastatura mecanică de gaming G410

Logitech se pregătește pentru lansarea unei noi tastaturi mecanice, ce poartă denumirea G410, și vine echipată cu iluminare RGB.

Noua tastatură este destinată predominant celor care încă se mai duc la evenimente LAN, sau au nevoie de portabilitate. Ca urmare, G410 duce lipsă de numpad, și este mai mică decât o tastatură întreagă. Dar pe cât de mică  ar fi, putea avea o dimensiune și mai redusă dacă se renunța și la mânerul din partea stângă.

Fiind o tastatură mecanică, v-ați aștepta ca G410 să folosească taste Cherry, ceva ce nu este cazul. Logitech folosește propriile taste, de tipul Romer-G, care au o distanță de activare mai mică decât o tastă mecanică normală.

Fiecare buton al tastaturii G410 este iluminat individual, și pot fi toate personalizate după plac. Nu există nici un fel de tastă Macro, așa că nu puteți adăuga comenzi adiționale, dar tastatura vine cu un dock ARX, ce vă permite să atașați telefonul vostru la tastatură, pentru a funcționa ca un ecran, prin suita software dezvoltată de către Logitech.

Tastatura G410 va fi lansată luna viitoare, la un preț de 145 de euro. O sumă considerabilă, pentru un periferic, așa că ai crede că puteai îngrămădi acolo un numpad, pe care mulți oameni încă îl mai folosesc, în special la jocuri. Pilotați doar un avion în GTA 5 fără un numpad, este foarte aiurea cu mouse-ul.

[Tom’s Hardware]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button