Știri ITTECH

Logitech anunță achiziția companiei Blue

Logitech a anunțat de curând că achiziționează Blue, popularul producător de microfoane. Blue face câteva modele care sunt populare în rândul diferitelor segmente ale pieței, inclusiv muzicieni, podcasters, și alți creatori de conținut.

Conform lui Logitech, tranzacția va avea o valoare totală în numerar de 117 milioane dolari. Blue se va alătura portofoliului de mărci al companiei, care include și Ultimate Ears, Jaybird și ASTRO Gaming.

CEO-ul Logitech, Bracken Darrell, a prezentat într-o postare de blog că achiziționarea Blue Microphones le permite să-și accelereze intrarea pe piață, servind ca o „ocazie adiacentă” pentru Logitech de a-și extinde portofoliul de produse:

Achiziționarea Blue Microphones va accelera intrarea noastră pe o piață în creștere și oferă o modalitate de a transforma pasiunile oamenilor (de la muzică la blogging) în realitate. Fuziunea cu compania Blue Micophones reprezintă o oportunitate pentru noi și o modalitate de creștere, care aduce idei noi pentru dispozitive de gaming, camere web pentru PC și dispozitive audio din portofoliul nostru.

Între timp, în propria lor postare pe blog, Blue spune că va „continua să creeze lucruri interesante” pentru utilizatorii săi, dar că noua sa legătură cu Logitech vine cu „posibilități” suplimentare pentru viitor.

Deci iată cum stau lucrurile: toți cei de la Blue vor continua să creeze lucruri interesante pentru muzicieni profesioniști, gameri, podcasteri, YouTubers și streamers; Logitech ne va ajuta să cucerim lumea. Este un parteneriat grozav plin de posibilități. Și noua noastră familie extinsă Logi include, de asemenea, Ultimate Ears, Jaybird și Astro Gaming. Frumos.

John Maier, CEO Blue:

Cu resursele și abilitățile incredibile ale Logitech, Blue va fi la un nivel mult mai mare de la început. Rezultatul final este îndeplinirea scopului nostru final – de a ajuta cât mai mulți dintre utilizatorii noștri să-și găsească și să-și facă vocea auzită!

Ce părere aveți despre această achiziție? Spuneți-ne și nouă!

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button