MORE

Logitech a cumparat Jaybird LLC

Binecunoscutul producator de periferice Logitech anunta achizitia companiei Jaybird LLC, specializata pe solutii audio purtabile.

Jaybird a fost responsabil pentru ceva inovatie in domeniul castilor pentru activitati sportive, cu modele precum BlueBudsX si varianta wireless X2.

“Logitech și Jaybird împărtășesc o pasiune comună pentru dispozitivele audio. Suntem impresionați de tehnologiile și produsele și marketingul pe care Jaybird l-a adus în această afacere. Acum, fiind în aceeași echipă, putem aborda piața produselor audio purtabile care crește tot mai rapid, cu toate avantajele deținute de Jaybird în expertiza sportivă, împreună cu capacitățile noastre în inginerie audio și design. Împreună cu ambele nume Ultimate Ears și Jaybird în portofoliul nostru ne extindem potențialul de creștere pe termen lung al afacerii din segmentul audio” a declarat Bracken Darrell, președinte și director executiv al Logitech.

“A fost o călătorie extraordinară. Iubim foarte mult ceea ce facem și o să continuăm să inovăm și să aducem noi produse uimitoare fanilor noștri. Jaybird va beneficia de rețeaua de distribuție la nivel mondial și de pricepere în inginerie și dezvoltare a Logitech. Am putut vedea cum au reușit să conecteze oamenii pasionați la produse incredibile prin intermediul Ultimate Ears și suntem încântați să facem parte din această echipă” a declarat Judd Armstrong, fondator și director executiv al Jaybird.

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button