Tech&ITȘtiri

Logicom devine distribuitor autorizat al Amazon Web Services în România, Grecia, Cipru și Malta (P)

Logicom Public Ltd, unul dintre liderii regionali în distribuția soluțiilor și serviciilor IT&C în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, a fost desemnat Distribuitor Autorizat al Amazon Web Services (AWS) în România, Grecia, Cipru și Malta. Prin această numire, Logicom își va extinde capacitățile cloud în regiune și va oferi canalului propriu de parteneri, acces la o gamă largă de soluții oferite de AWS. 

Varnavas Irinarchos, Directorul General al Logicom Public Ltd, a declarat: „Suntem onorați să fim selectați ca Distribuitor Autorizat AWS în regiunea noastră. Partenerii noștri se pot baza pe inovațiile, serviciile și capabilitatile AWS, pentru a profita de noi oportunități ale pieței de Cloud. Logicom va oferi suport în zona de vânzări, suport operațional și financiar, know-how tehnic precum și suport în planificarea de business, în efortul de a ne asigura că partenerii noștri profită din plin de avantajul Rețelei de Parteneri AWS (APN).”

„Pe măsură ce vom crește prezența noastră în regiune, odată cu anunțarea extinderii regionale AWS prin intermediul noii Zone Locale AWS care va fi lansată în Grecia, vom dezvolta comunitatea partenerilor noștri pentru a sprijini clienții care doresc să accelereze adoptarea soluțiilor cloud AWS. Distribuitorii AWS sunt key-contributors în dezvoltarea canalului de parteneri AWS. Logicom Public Ltd oferă servicii cu valoare adăugată precum suport tehnic pre-sales, arhitectura soluțiilor cloud și opțiuni de finanțare, precum și procese automatizate pentru a permite Partenerilor AWS să crească viteza de deployment și să permită livrarea eficientă a soluțiilor AWS la clienții finali” a declarat Joseph Hoolachan, Director General AWS Central & Eastern Europe Expansion Markets.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button