MORE

Logare ca Anonim in aplicatiile ce utilizeaza Facebook

Dezvoltatorii Facebook au anuntat la conferinta F8 de anul acesta o serie de schimbari importante aduse aplicatiei pentru dispozitivele mobile. Prima este posibilitatea de a te loga ca Anonim in aplicatiile care folosesc Facebook pentru login. Acum nu mai esti nevoit sa impartasesti lista de prieteni, adresa de email, sau alte detalii personale de pe profilul tau, iar mie…mi se pare foarte buna aceasta modificare. Sunt multe aplicatii care cer prea multe detalii personale din contul de Facebook. A doua modificare este posibilitatea de a alege ce informatii din contul tau de Facebook sa „share-uiesti” in aplicatia respectiva. Ultima modificare este una vizuala, acum ai intr-un singur loc toate aplicatiile pe care le folosesti impreuna cu Facebook, iar de acolo poti modifica cand vrei permisiunile.

Anul trecut peste 10 milioane de utilizatori au folosit Facebook pentru a se loga pe alte siteuri, avand astfel la dispozitie o posibilitate rapida de logare fara a mai fi necesara crerea unui cont pe acel site. Partea buna era ca in acest fel nu mai trebuia sa retii numele de utilizaor sau parola. Pe langa modificariile mentionate, acum o aplicatie nu mai poate „posta” pe peretele tau de Facebook fara aprobare. Acestea sunt doar cateva modificari care vor fi introduse intr-un update in urmatoarele luni. Mai multe detalii despre acest update puteti citi AICI.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. dar despre update la android 4.4 kit kat pt Samsung galaxy s 3 de ce nu scrieti? ca unii credeti-ma sunt mai interesati de acest update decat ce scrieti voi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button