Gaming

Lizard Squad responsabili pentru caderea serverelor H1Z1

Zilele trecute, CEO-ul de la Daybreak Games ajungea pe majoritatea site-urilor importante de știri după afirmația sa în care amenința grupul de atacatori cibernetici, cunoscuți sub numele de Lizard Squad, însă acest lucru se pare că nu a fost deloc în favoarea dezvoltatorilor lui H1Z1.

Pe la primele ore ale dimineții, un cont de twitter care susținea că face parte din gruparea Lizard Squad a anunțat un atac împotriva celor de la Daybreak Games. La scurt timp după, mulți jucători au început să se plângă de probleme în legătură cu conectivitatea serverelor pentru jocul H1Z1, dar nu numai. Toate domeniile deținute de Daybreak Games aveau probleme și se încărcau foarte greu.

John Smedley a confirmat la momentul respectiv că era vorba despre un atac DDoS. Atacul vine la doar câteva zile după ce un tânăr a fost arestat, fiind suspectat că ar fi făcut parte din această rețea. CEO-ul Daybreak Games a continuat discuția pe Twitter, spunând că îl va da în judecată pe tânărul care i-a furat datele personale și care a trimis trupele SWAT peste el de câteva ori.

În momentul de față, problemele par a fi rezolvate și H1Z1 ar trebui să meargă fără probleme. Data de lansare pentru joc este încă necunoscută, el fiind disponibil ca early access pe Steam încă de la începutul acestui an.

Articole asemanatoare

Back to top button