Gaming

Living Dead City – Inca un survival shooter. Tot cu zombie!

Intr-o piata suprasaturata de jocuri cu zombie, in momentul in care mai apare inca unul chiar tinzi sa il treci cu vederea si sa il cataloghezi ca pe inca o clona de ceva! Un lucru pe care il putem spune si despre Living Dead City, un survival shooter cu zombie, care combina tot ce este mai bun in jocurile cu zombie de Android si PC, reusind sa fie…tot o clona, dar reusita si simpatica.

Living Dead City ne aduce aminte de o combinatie de Resident Evil cu Dead Trigger. Este un 3rd persson shooter, care, in mod suprinzator nu este on-rail, unde tu doar apesi pe tragaci, in timp ce personajul tau se plimba prin nivel controlat de joc. Aici ai control total asupra personajului, putand sa il plimbi in voie prin nivel si sa impusti nemorti. Povestea este destul de generica. Supervirus scapa din laborator, transforma un oras intreg intr-un adunatura de zombie mancatori de materie cenusie, tu trebuie sa colectezi mostre si sa gasesti antidotul pana nu este prea tarziu. Sigur nu o va castiga vreun premiu pentru poveste. Ce ne-a placut este ca avem un control destul de responsiv, cele doua butoane de pe ecran insarcinate cu miscarea cursorului si a personajului fiind extrem de ascultatoare, facand navigarea prin nivel placuta.

Living Dead City se lauda cu o groaza de lucruri precum: grafica HD extrem de buna, la care adaugam si noi: in functie de dispozitivul pe care joci, efecte realiste de rag-doll cand inamicii mor, un mod endless, sunet de exceptie, zombie modelati sa te sperie ingrozitor si lista continua. Doar ca pe un terminal mai putin inzestrat nu se misca si nici nu arata prea bine. In rest.. o briza! Ai parte de cam toate armele generice intr-un joc zombie: AK47, MP5, assult rifle, shotgun-uri etc. Lista normala de arme de facut tandari zombie in jocuri. Toate aceste arme le deblochezi in functie de performanta ta in joc si de cati bani primesti, existand si ceva micro tranzactii, dar pe care le poti ocoli, daca strangi suficienti bani in joc ca sa upgradezi sau sa cumperi echipament nou. Poti cumpara cu banii fie arme, fie grenade sau med-kit-uri, in functie de cum evaluezi situatia, fiecare nivel devenind din ce in ce mai greu. Bine, mai apar si arme prin campanie, pe care le poti colecta, asa ca este bine sa pui ceva maruntis la pusculita. Per total este un joc bunicel, nu extraordinar, care te poate tine in fata tabletei cateva ore pentru a colecta toate armele si upgrade-urile. Evident se putea si mai bine, motiv pentru care ii acordam doar un 7.5 si titlul de…shooter cu zombie de duzina cu un pic de personalitate.

Articole asemanatoare

Back to top button