Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Liu Kang isi face aparitia in Mortal Kombat X, direct din… Mama Rusie!

/
/
/
/
image
img

Internetul este un loc magic in care tot timpul se intampla ceva. Mai ales daca vorbesti… rusa, aparent. Cu putin (a se citi „putzin” nu Putin) timp in urma, un trailer pentru noul Mortal Kombat X a aparut pe internet, iar personajul principal este Liu Kang. Acelasi Liu Kang care a cam dat coltul in precedentul joc.

Daca va uitati cu atentie la clip, puteti deduce cum si de unde a aparut personajul acesta, el fiind readus la viata de catre Quan Chi, responsabil pentru alte „probleme” provocate pamantenilor in canonul vechi al jocului. Ei bine, aici, acesta il readuce la viata pe Liu, impreuna cu Kung Lao, pentru a servi scopurilor sale tenebroase.

Jocul se preconizeaza sa aiba o poveste destul de incitanta, iar scenariul, cel putin in cazul lui MK9 a fost realmente bun, tinand jucatorul in suspans, povestea fiind narata si expusa senzational. Dovada ca l-am si nominalizat la vremea acceea pentru cea mai buna poveste. Se poate ca de aceasta data sa se autodepaseasca? Ramane de vazut!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar