Gaming

LittleBigPlanet 3 suporta DLC-urile jocurilor precedente

Cei de la Playstation au anuntat printr-o postare pe blog ca seria LittleBigPlanet are un intreg „ dulap” de DLC-uri, inclusiv pachete cu noi nivele și costume tematice, dar se pare ca nimic nu va iesi vreodată de stilul specific – tot continutul atat gratuit cat si cel cumparat pus la dispozitie pentru LittleBigPlanet și LittleBigPlanet 2 se va indrepta catre PS3 și PS4 LittleBigPlanet 3.

Conținutul vechi poate fi transferat prin simpla redescărcare a lui LBP3 din magazinul „in-game”. Progresele inregistrate in trecut nu sunt nici ele uitate – „fiecare articol de costum, material, obiect, piesa muzicala, precum și orice alte bunătăți pe care le-ați colectat în aventurile anterioare ” pot fi de asemenea aduse în LBP3.

Ca o noutate, toate nivelele facute meticulos în jocurile anterioare LBP pot fi găsite în continuarea LittleBigPlanet Earth, care vă va permite să „reluati exact de unde ați rămas cu creatiile anterioare publicate”. Conținutul creat custom poate fi, de asemenea, transferat pe PS4. Indiferent de consola pe care o alegeți, va puteți reuni cu Sackboy la data de 18 Noiembrie (sau 26 Noiembrie în Europa ).

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button