MORE

Linkin Park la Blizzcon 2015

Stii ca esti batran cand o formatie ca Linkin Park este categorisita in ziua de azi ca muzica pentru bosorogi. Bine, nu este nici pe depare preferinta acestui redactor cand vine vorba de genuri muzicale, dar nu putem nega faptul ca formatia in sine a reusit sa treaca peste niste neajunsuri si stereotipuri in industria muzicala.

Dar nu suntem aici sa discutam despre formatia in sine, ci de prezenta sa la Blizzcon 2015, fiind invitati sa cante la ceremonia de inchidere de anul acesta, pastrand astfel traditia in care an de an o formatie inchide Blizzcon-ul. In trecut am avut Blink 182, anul trecut a fost Metallica, iar in 7 noiembrie acestia vor incanta fanii prezenti la eveniment.

„Ne bucuram nespus si abia asteptam sa primim cu bratele deschise nativi ai Californiei de Sud, trupa Linkin Park care va incheia evenimentul BlizzCon cu un bang, a relatat Mike Morhaime, CEO-ul si co-fondatorul Blizzard Entertainment. „Nu ne putem gandi la o alta modalitate de a concluziona si finaliza 2 zile pline de gaming si meciuri eSports decat cea a unei trupe faimoase.”

Iar Blizzard nu se opreste aici, Blizzcon-ul de anul acesta promite o tona de activitati, panel, evenimente de eSports si cateva surprize. Sfat prietenesc, nimic din biletul virtual nu se arunca si nimic din biletul fizic nu se pierde. Acum doi ani in pachet a fost inclusa o serie de cards agianst humanity in editie limitata, asa ca atentie mare ce aruncati la cos daca ajungi pe acolo. Blizzard troleaza fin, asta daca ai apucat sa cumperi un bilet, avand in vedere ca acestea nu mai exista la „standuri”.

[Blizzard]

Articole asemanatoare

Back to top button