GamingPC&ConsolesTech&IT

Lineage 2 Classic va fi disponibil din octombrie pentru nostalgici

Scena MMO-urilor va fi puțin mai mare începând de luna viitoare, odată cu lansarea lui Lineage 2 Classic, „o întoarcere la acele zile când ‘hardcore’ chiar însemna ceva„, a declarat distribuitorul NCsoft. Așa ar însemna, să vedem… anul 2004.

Nu tocmai epoca de piatră, dar lucrurile erau cu siguranță diferite, iar în timp ce nu am spune neapărat că erau „mai bune”, interesul continuu pentru World of Warcraft Classic și Runescape Old School arată că în mod clar există o audiență pentru acest tip de jocuri retro. Temnițele nu vor fi instanțiate, iar PvP în lumea deschisă înseamnă că va trebui să vă păstrați garda ridicată, pentru că veți pierde puncte de experiență dacă mori.

Nu este totuși o revenire completă la zilele de altă dată. Lineage 2 Classic va rămâne gratuit, cu un nou magazin care va oferi produse cosmetice, boost-uri de experiență și alte elemente la îndemână. Înainte de lansare, NCsoft oferă de asemenea câteva Classic Launch Packs, unul pentru 10 dolari, iar celălalt pentru 30 de dolari, cu buff-uri de XP, poțiuni de vindecare și alte loot-uri atractive din joc.

Lineage 2 Classic își va deschide porțile pe data de 3 octombrie. NCsoft va organiza un livestream în avanpremieră (și va oferi câteva pachete de lansare, firește) la ora 9 seara (ora României) pe 28 septembrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button