MORE

Lindsay Lohan ii da in judecata pe Rockstar Games pentru GTA 5!

Lindsay Lohan a mai declarat si in trecut ca s-a simtit ofensata de faptul ca a fost portretizata intr-un mod negativ in jocul celor de la Rockstar, GTA 5, gasind comparatia dintre ea si personajul din joc neadecvata si neplauzibila”, dar mai ales jignitoare.

Din pacate pentru domnisoara Lohan, cuvintele neplauzibil si neadecvat nu prea ii ajuta imaginea, in conditiile in care personajul din joc care „chipurile” o parodiaza este cam tot ceea ce este in neregula cu mai toate starletele de la Hollywood si „fetele” de Beverly Hills. Actrita, care nu a mai avut un rol notabil de aproape 100 de ani, nu are cea mai buna imagine publica, dar a mai declarat in trecut ca Rockstar au folosit-o pentru a realiza personajul, dar atunci doar a amenintat ca ii da in judecata. Ei bine, aceasta a pornit procesul in Manhattan, spunand ca producatorii i-au folosit „imaginea” fara permisiunea sa.

Lacey Jonas, personajul din joc pe care Lohan il citeaza in proces ca fiind bazat pe detalii personale si infatisarea sa, poate mai bine fi asemuit cu Paris Hilton, nu cu domnisoara Lohan, dar pana la urma fiecare vede ce doreste sa vada, asa cum domnisoara Lohan nu isi da seama cata publicitate negativa isi face prin intermediul acestui proces. De dragul exemplului aveti mai jos un clip ce arata exat „iesirile” personajului din joc. Decideti voi daca un om normal la cap doreste sa spuna in mod deliberat ca „producatorii au folosit „imaginea” fara permisiune”.

Tags

Related Articles

4 Comments

  1. pff inca o data ?atata timp cat in joc scrie o chestie care este tradusa asa -orice asemanare cu personaje reale e pur intamplatoare- nu prea cred ca le poate face ceva cineva celor de la Rockstar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close