GamingPC&ConsolesTech&IT

Life is Strange 2 are acum o dată de lansare

Life is Strange revine cu un al doilea sezon, iar acum știm când să ne așteptăm la asta. Jocul de aventură episodic narativ va lansa primul său episod pe 27 septembrie. Nu avem nicio informație despre noile povestiri, altele decât că jocul va fi împărțit în cinci episoade, însă dezvoltatorul Dontnod spune că mai multe detalii vor veni în luna august.

Între timp, pre-comenzile jocului vor începe din această săptămână și vor fi programate să fie disponibile alături de lansarea lui The Awesome Adventures of Captain Spirit; acesta este un joc gratuit, independent, care a fost anunțat la E3 2018. Narațiunea din Captain Spirit se petrece în aceeași cronologie și univers în care se regăsesc Max și Chloe din Life is Strange. Unele elemente de poveste și alegeri ale jucătorilor vor fi transmise mai departe în Life Is Strange 2. În caz că l-ați ratat la E3, uitați-vă la trailer-ul lui The Awesome Adventures of Captain Spirit la sfârșitul acestui articol. Acesta va fi lansat mâine, pe 26 iunie, pentru PS4, Xbox One și PC.

În alte știri legate de Life is Strange, franciza urmează să primească o serie de benzi desenate. Editorul Titan colaborează cu Square Enix pentru a lansa o linie de benzi desenate bazată pe Life Is Strange, care va avea debutul pe 4 decembrie, și care este deja disponibilă pentru precomandă.

Primul episod al lui Life Is Strange a fost lansat pentru prima data in 2015 si avut în centrul său povestea lui Max Caulfield, care descoperă că are abilitatea de a da timpul înapoi. Jocul a fost urmat de un prequel numit Life Is Strange: Before the Storm, a cărui acțiune se petrece cu trei ani înainte de primul titlu, și are ca protagonist pe Chloe Price.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button