PC&Consoles

GTA Online va include Liberty City? Zvonuri noi promit multe schimbări pentru joc

Lipsa vreunui DLC de singleplayer pentru GTA 5 a tot fost o dezamăgire pentru fanii jocului, iar anunțul unui Red Dead Redemption 2 pentru 2017 par să fi stins complet așteptările. Însă zvonurile tot persistă.

Conform celor mai recente vești care se târăsc pe gresia nespălată a internetului, Rockstar încă mai are planuri foarte mari pentru GTA 5. Mai exact, pentru GTA Online. Informațiile nu au fost confirmate și foarte probabil ar putea fi complet false, dar măcar putem visa și noi.

Astfel, pe parcursul următorilor doi ani, GTA Online ar urma să primească următoarele lucruri:

  • Lawn and Order DLC- permite jucătorilor să devină polițiști și să îndeplinească misiuni de poliție în modul free-roam
  • Luxury Living DLC – permite achiziția de vile și animale de companie care pot sta doar în curtea vilei
  • Blaine County and Paleto DLC – adaugă mai multe activități în nordul hărții și animale sălbatice sincronizate pe server care pot fi vânate cu echipament nou de vânătoare

Acestea ar fi pachetele de conținut gratuite pe care jocul le va primi. Iar apoi le avem pe cele plătite. Conform zvonului, acestea vor costa mult, aproximativ cât un joc întreg, așa că vor lua forma unui soi de expansion în stil Blizzard.

Primul DLC de acest tip este North Yankton și Liberty City. Ambele locații for fi adăugate în GTA Online prin toamna lui 2017, permițând jucătorilor să participe la noi aventuri în aceste locații. Cu această ocazie va fi deschis și acel cazinou enigmatic din Los Santos, iar cei care fac precomandă acestui expansion vor primi jetoane în valoare de 1 milion de dolari pentru cazinou.

Liberty City va permite jucătorilor să cumpere acțiuni la piața bursieră, dacă au cumpărat un birou ca cel folosit pentru misiunile curente de crimă organizată.

Apoi, în 2018 va sosi un alt expansion plătit care va include restul hărții din San Andreas. San Fierro și Las Venturas vor fi disponibil în GTA Online, acestea aparent fiind inițial construite pentru GTA 5, dar scoase din joc pentru că nu puteau fi îngrămădite în vechile console.

Iarăși, sunt doar zvonuri, dar dacă aveați nevoie de un motiv să vă apucați iar de GTA Online, ați găsit unul.

[NeoGaf]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

7 comentarii

  1. Dacă apare un dlc bun voi cumpără iară gta 5 am varianta digitală de ps3 care nu o pot folosi pe ps4 si mai am si varianta fizică tot de ps3 dar nu am ce face nici cu aia cumpără in 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button