Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Liberty City s-ar putea alatura hartii GTA V intr-un viitor DLC

/
/
/
img

Pana recent, Rockstar si-au exercitat dreptul de a-si pastrat tacerea despre ceea ce ar putea contine un viitor DLC pentru GTA V. Nici macar un indiciu sau o aluzie pasagera n-a facut studioul pana in acest moment, totusi, parandu-se ca printre degete le-a scapat totusi ceva.

In recentul update Executives and Other Criminals a fost gasit un fisier text care detaliaza cateva elemente importante, care, daca esti atent duc la raspunsul simplu: Liberty City o sa fie inclus ca o harta secundara in GTA V.


Fisierul text a fost dezvaluit de catre un user de Twitter numit Tezfunz, cunoscut in comunitatea GTA sub numele de Funmw2, acesta avand ceva preziceri adeverite in trecut. Iar tweet-ul de mai sus pare sa adevereasca asta.

Teoria este totusi usor nebuneasca. Totul pronind de la acel Dance.TXT, care se pare a fost legat de un alt element gasit in trecut in joc, si anume, Bahama Mamas Night Club. Comunitatea GTA punand existenta acestui night club si actiunea a dansa cap la cap, rezultatul fiind un nou DLC care include asa ceva, acel fisier justificand cu o actiune existenta clublui. Dupa cum am spus, teoria esete usor nebuneasca. Totusi sunt cateva alte elemente care si-au facut loc in joc, ca de exemplul tricoul unlockable secret pe care scrie I Love Liberty City. Mai sunt o serie de alte indicii care se pot urmarii in clipul de mai jos.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar