MORE

LG X Cam si X Screen urmeaza sa fie lansate

Am mai discutat in trecut despre LG X Cam si LG X Screen, intre timp s-a demonstrat ca este vorba de niste zvonuri. Asta pana cand LG au anuntat ca urmeaza sa lanseze aceste doua modele saptamana aceasta la nivel global. lg x screen

LG X Cam si X Screen fac parte din categoria mid-range, dar spre deosebire de restul telefoanelor din aceasta gama, ele aduc ceva nou. X Cam este un telefon dedicat celor care fac multe poze, telefonul fiind echipat cu doua camere pe spate, una de 13MP si una de 5MP cu lentila Wide.

Ecranul are o diagonala de 5.2 inch cu rezolutie FullHD, 2GB RAM, 16GB pentru stocare si o baterie de 2520mAh. Procesorul este un octa core la 1.14GHz, asadar este suficient de performant.

LG X screen are un ecran de 4.93 inch cu rezolutie 720p, un procesor quad core la 1.2GHz, 2GB RAM si 16GB pentru stocare, bateria are o capaciate de 2300mAh iar camera are o rezolutie de 13MP. Telefonul are in partea superioara un ecran suplimentar, in stilul lui LG V10. Asteptam aceste modele in teste, deoarece par foarte interesante, si de asemenea suntem curiosi de pret.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button