TECHTech&ITTelefoane

LG Wing este un telefon ciudat

Foarte ciudat

LG tot testa acum ceva timp diverse design-uri mai atipice pentru telefoanele sale. Mai țineți minte când avea un telefon ce arăta de parcă ar avea un încărcător de pistol în loc de baterie? Eh, acel design pare normal pe lângă ce pare să plănuiască pe undeva compania prin departamentul său de design.

Conform presei din Coreea de Sud, LG ar lucra într-un fel sau altul un telefon cu două ecrane, supranumit Wing. Însă nu unul care să se desfacă pentru a forma un ecran mai mare, ca acele proto-pliabile dinaintea lui Galaxy Fold. Ecranele ar fi suprapuse, cel de deasupra având capacitatea de a se roti. În această configurație, ecranul din spate poate căpăta forma unei tastaturi, fără a obstrucționa vederea de pe ecranul principal pus în mod landscape.  Alternativ, poate funcționa ca un ecran efectiv, unul mic, ce va afișa mijlocul unei imagini ce se prelinge de pe ecranul principal.

La ce ar putea fi util așa ceva? Poate la a vedea comentarii sau secțiuni de chat. Poate doar pentru tastatură în modul landscape. Poate pentru a mai aminti lumii că LG încă mai produce telefoane. Cert este că arată ciudat, iar asta i-ar putea prinde bine pe o piață unde fiecare telefon arată cam la fel și diferă predominant prin variația skin-ului pus peste Android.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button