MORE

LG Watch Urbane este surprinzator de usor de reparat!

In ultima perioada numarul ceasurilor inteligente a crescut substantial. Ceea ce era prezent doar in filme, acum este ceva normal, iar LG Watch Urbane este unul dintre cele mai aratoase smartwatch-uri, avand o constructie solida si putere de procesare sub capota. Toate astea intr-un pachet elegant.

Pe langa toate laudele aduse mai sus, ceasul inteligent al celor de la LG este extrem de usor de reparat si intretinut, comparativ cu alte ceasuri inteligente de pe piata care par sa faca tot ce le sta in putinta pentru a impiedica repararea.

Cei de la iFixit au bagat surubelnita in LG Watch Urbane, doar pentru a descoperi ca acesta nu are prea multe  elemente cu care sa iti pierzi timpul. Dupa ce termini de indepartat lipiciul care tine capacul, totul pare sa fie o joaca de copii, un utilizator putand sa schimbe de exemplu bateria fara prea mari batai de cap.

Pe de alta parte, display-ul este cea mai mare problema, fiind mai greu de inlocuit, avand in vedere ca acesta este lipit de geamul de protectie. Sigur, implica niste artificii, dar pana la urma LG Watch Urbane este cel mai usor de reparat ceas inteligent de pe piata. Evident, conform celor de la iFixit.

Articole asemanatoare

Back to top button