Știri ITTECHTelefoane

LG va prezenta un telefon pliabil la MWC 2019

Cu CES 2019 rămas de-acum bine în urmă, ne îndreptăm atenția către Mobile World Congress (MWC), eveniment care va avea loc luna viitoare în Barcelona. Dintre marile companii, Xiaomi și-a confirmat deja prezența, în timp ce Sony se pare că a început să distribuie invitații pentru parteneri. Un alt jucător cu renume mare care va fi prezent la eveniment este LG, iar conform unor surse din Coreea de Sud producătorul va introduce un telefon pliabil la eveniment.

Noul dispozitiv nu va avea un ecran flexibil precum Samsung Galaxy F sau cel mai nou concept Huawei. Potrivit unui reprezentant al companiei, acesta va fi similar cu modelul ZTE Axon M, dar cu margini mai subțiri, făcând două ecrane să se integreze într-un singur display mare. Motivul pentru această alegere, în locul unui panou flexibil, se pare că este prețul, LG urmărind să păstreze smartphone-ul în limita a 900 de dolari, spre deosebire de aproximativ 1.800 de dolari, cât ar costa modelele oferite de concurență.

Vicepreședintele LG a declarat zilele trecute la CES că intenționează să facă schimbări în privința factorului de formă pentru ca LG să rămână o companie competitivă și să-și mențină avantajele pe care le are deja pe piață. Sursa coreeană arată, de asemenea, că noul dispozitiv va beneficia de o tehnologie cu „input fără atingere”, care va recunoaște gesturile făcute cu mâna de la o distanță de 20, 30 de centimetri, astfel încât să puteți utiliza telefonul în toate situațiile. Tehnologia va fi disponibilă atât pentru seriile G și V pregătite de LG, cât și pentru telefonul pliabil.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button