RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

LG V40 ar putea avea cinci camere

În ultima vreme circulă prin industrie zvonul conform căruia unul din următoarele modele de telefon mobil de la LG, cel intitulat V40, va include mai multe camere decât majoritatea celorlalte dispozitive de pe piață.

Mai exact, telefonul ar urma să aibă cinci camere, în total. Înainte să vă imaginați că spatele mobilului va arăta de parcă va fi compus în totalitate din camere, doar trei din ele vor fi puse pe spate. Celelalte două vor fi amplasate în față, însă nu doar pentru a vă permite să faceți selfie-uri sofisticate. Cel puțin se presupune că nu asta va fi funcția principală pentru care LG a îngrămădit acest ansamblu de senzori în telefon.  Camera adițională ar urma să fie folosită pentru scanarea 3D a feței subiectului, probabil pentru deblocarea facială a telefonului, sau pentru alte funcții care necesită scanare 3D.

Cât despre camerele celelalte, cu siguranță vor fi folosite la ce sunt folosite ansamblurile similare de pe celelalte mobile care încearcă să îngrămădească mai mult de două camere la un loc.

Alte detalii încă neconfirmate despre LG V40 includ un „notch” care poate fi ignorat dacă dezactivezi complet acea porțiune din ecran, și un procesor Qualcomm Snapdragon 845. Telefonul ar trebui să fie disponibil pe parcursul acestui an.

[BGR]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button