RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

LG V40 a fost dezvăluit și are foarte multe camere

LG V40 a avut parte de o scurtă prezentare zilele acestea, înainte de evenimentul din 3 octombrie unde va fi prezentat în detaliu.

Telefonul iese in evidență prin prezența a nu mai puțin de cinci camere pe suprafața sa. Trei dintre acestea sunt amplasate pe spate, orientate pe orizontală, în timp ce două dintre ele se află pe partea din față a telefonului. Exact ce fel de camere sunt, câți megapixeli, al cui senzor folosesc, ce scop au să fie atât de multe și alte astfel de detalii nu sunt disponibile deocamdată, dar vom afla mai multe despre ele săptămâna viitoare.

Cât despre restul telefonului, LG V40 are un ecran de 6.4 inch, cu margini ceva mai înguste față de generația anterioară, iar informațiile se opresc aici. LG a oferit doar o mică mostră din ce are de oferit acest nou telefon, care face parte din brand-ul ThinQ pe care l-a lansat recent compania.

Dacă doriți o speculație din partea mea, probabil va avea un chipset Snapdragon din ultima generație. Telefonul nu prea pare să ofere genul de surprize pe care le vedeam în anii trecuți de la LG, dar măcar prezența unui număr mare de camere ar trebui să fie o curiozitate atractivă pentru pasionații de fotografie pe mobil.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button