Telefoane

LG V30 are deblocare vocală și câteva alte noutăți

LG V30 este un nou telefon de talie flagship ce va fi dezvăluit în viitorul apropiat. Până la anunțul său au tot fost câteva leak-uri, iar acum avem parte și de câteva detalii oficiale, venite direct de la LG.

Conform companiei, telefonul se va folosi de o variantă nouă a variantei personalizate de Android, ce aduce o funcție menită să compenseze pentru faptul că nu mai există un ecran secundar. În locul barei de scurtături veți găsi acum un panoul plutitor ce poate fi configurat pentru a oferi utilizatorilor acces la scurtături și diverse alte informații rapide.

Telefonul va veni și cu funcția de-a păstra ecranul mereu pornit, aici fiind afișate lucruri precum un ceas, player-ul audio, imagini, sau diverse alte lucruri pe care utilizatorul le consideră a fi utile. Aveți apoi și ceva care ar trebui să vă ajute dacă v-ați săturat să apăsați pe butoane pentru a porni ecranul. LG V30 va include deblocare vocală. Veți putea desemna cuvinte cheie pe care telefonul le va recunoaște, folosind tehnologia Aqstic dezvoltată de Qualcomm, ce vor permite pornirea ecranului.

[Android Police]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button