Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

LG V20 a fost anunțat

/
/
/

LG a dezvăluit în mod oficial noul telefon de top al companiei, LG V20, chiar cu o zi înainte ca Apple să anunțe iPhone 7.

Telefonul este construit pe un chipset Qualcomm Snapdragon 820, cu 4 nuclee Kyro și un GPU Adreno 530. LG V20 dispune de 4GB de memorie RAM LPDDR4 și are 64GB de stocare cu suport pentru carduri SD de până la 256GB. Bateria sa are 3200mAh și dispune de suport pentru Quick Charge 3.0, prin intermediul portului USB Type-C integrat.

LG V20 include două ecrane. Cel principal al telefonului este un IPS de 5.7 inch, cu o rezoluție 2560×1440, iar cel secundar este în mod constant activ, având o dimensiune de 2.1inch. Acesta este folosit la indicarea a diverse notificări sau pentru a lansa aplicații. Telefonul are două camere principale de 16 megapixeli, alături de una secundară de 8 megapixeli.

LG V20 dispune de o componentă audio neașteptat de avansată. Include 4 DAC-uri și funcții de înregistrare serioase capabile să capteze sunet pe 24 de biți la 48KHz. Pe partea de software telefonul permite modificarea balansului audio și alterarea frecvențelor pentru a spori volumul vocii, a elimina zgomotul de fundal și multe altele.

Telefonul folosește Android 7.0 Nougat, cu LG UX 5.0+, care include foarte multe funcții de personalizare și diverse aplicații.

Prețul pentru telefon nu a fost anunțat, dar ar trebui să fie disponibil de la sfârșitul anului.

[XDA-Developers]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

5 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar