MORE

LG V10 are două ecrane și trei camere

LG V10 este cel mai nou smartphone al producătorului coreean, primul din seria V, menită pentru publicul care preferă un telefon construit din materiale mai bune ca plasticul de zi cu zi.

Noul LG V10 nu este construit din aluminiu, precum cea mai mare parte din rivalii săi, ci din oțel inoxidabil, iar asta este doar una din caracteristicile sale mai atipice.

Telefonul este echipat nu cu unul, ci două ecrane. Cel principal este de 5.7 inch și are suport pentru o rezoluție de 2560×1440. Cel secundar v-ați aștepta să fie pe undeva pe spate, dar nu, este plasat chiar deasupra celui principal, lângă cele două camere frontale (la care ajung de îndată) și are doar 2.1 inch.

Acest ecran secundar este pornit mereu, iar LG promite că nu va afecta într-un mod observabil durata de viață a bateriei de 3000mAh, ce poate fi demontată cu ușurință. Pe acest ecran veți găsi afișate tot soiul de informații, de la aplicații pe care vreți să le aveți la îndemână, la vreme, ceas, amintiri, sau control media.

LG_V10_01.0-980x517

Camerele lui LG V10 sunt trei la număr. Cea principală este de 16 megapixeli, nu are nimic special. Cea secundară, însă, are. Aveți două camere frontale, fiecare de 5 megapixeli, dar care nu au fost gândite pentru a captura imagini 3D. În schimb, fiecare cameră are un alt câmp de vedere, una de 80 de grade, iar alta de 120 de grade, pentru a oferi utilizatorului mai multe opțiuni pentru portrete, sau conferințe în grup. Suita software are foarte multe opțiuni pentru personalizarea tehnică a capturii imaginilor.LGV10sscreenIMG

În interiorul său veți găsi aceeași tehnologie ca într-un LG G4, un chipset Snapdragon 808, dar cu 4GB de memorie RAM și cu suport pentru un card SD.

LG V10 va fi lansat luna aceasta în Coreea, urmând să sosească mai târziu și în restul lumii. Prețul nu a fost anunțat încă.

[Anandtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button