MORE

LG Twin Wash System – ideal pentru o familie numeroasa!

Cel mai complicat lucru atunci cand vine vorba de spalatul rufelor este faptul ca acestea trebuie sortate pe culori, asta pana am aflat de LG Twin Wash System. Aceasta bataie de cap poate sa dispara insa, daca luati in calcul achizitionarea unei masini de spalat care va permite sa spalati doua tipuri de haine in acelasi timp.

Compania LG lanseaza noul sistem de spalare a hainelor, simultan, in doua compartimente diferite. De acum nu mai este nevoie sa asteptati pentru a spala hainele albe si cele colorate unele dupa altele. Sub masina de spalat obisnuita este atasata o mini masina de spalat care usureaza munca multor oameni de acum incolo.LG TWIN WASH SYSTEM

Cand aveti nevoie de ea, mini masina de spalat se scoate din carcasa, asemenea unui sertar. Aceasta are propriile ei butoane de control si propria usa de inchidere. Astfel, puteti introduce hainele inauntru, puteti adauga detergent, si mai apoi setati temperatura dorita si ciclul de spalare potrivit. Cele doua masini de spalat functioneaza independent, ajuntandu-va sa economisiti timp dar si sa va bucurati cat mai mult de calitatea hainelor voastre. Mini masina de spalat este perfecta si pentru piesele vestimentare mai delicate, care necesita spalare separata.

Pozitionata sub masina de spalat principala, mini masina de spalat va ajuta si sa utilizati spatiul intr-un mod cat mai inteligent, fara a ocupa foarte mult loc. Un alt avantaj este faptul ca se cosuma mai putina energie electrica si apa, decat daca ati spala de doua ori, consecutiv. Atunci cand nu este in functiune, mini masina de spalat poate fi folosita cu rolul de postament pentru masina de spalat principala. Acest sistem este compatibil cu oricare model de masina de spalat LG, fiind solutia ideala pentru hainele pretentioase sau pentru lenjeria intima.

Daca ne raportam la stlul de viata agitat din ziua de astazi, putem afirma ca viteza este un factor foarte important. De aceea compania a ales sa utilizeze noua tehnologie TurboWash 2.0, cu ajutorul careia detergentul ajunge direct pe haine prin doua parti. De asemenea, aceasta tehnologie ofera o clatire mai eficienta si mai rapida.

In ceea ce priceste uscarea hainelor, masina de spalat este dotata cu tehnologia avansata TurboSteam prin care rufele sunt uscate la o viteza de pana la 50 de ori mai mare. De asemenea, TurboSteam previne uscarea excesiva si ajuta la igienizarea hainelor.

In ciuda dimensiunilor sale, mini masina de spalat are acelasi motor ca masina de spalat principala, astfel incat putem vorbi despre o putere de curatare similara. Aceasta a fost lansata in luna mai a acestui an si poate fi cumparata cu 499 de dolari. Desi pretul este asemanator cu cel al unei masini de spalat normale, merita banii avand in vedere avantajele mentionate anterior.

[LG TWIN WASH SYSTEM]

Related Articles

Back to top button
Close
Close