MORE

LG testeaza G Watch, primul ceas inteligent cu Android Wear!

Zvonurile spun ca primul ceas inteligent al celor de la LG va intra in vanzare in urmatoarele cateva luni, iar acum compania a publicat primul video in care ne arata viitorul G Watch.

Dispozitivul este unul notabil in acest segment, dat fiind ca va fi primul care ne va permite sa experimentam noua platforma Google Android Wear, care, spera Google, va deveni standardul in zona dispozitivelor „purtabile”. Știm că G Watch va avea integrat Google Now, va fi rezistent la apa si praf, și va avea display ce sta tot timpul pornit.

Ziua de astazi se dovedeste a fi una plină pentru LG, care a anunțat si trei noi tablete din seria G Pad.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button