HiFi-TVRSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

LG a prezentat Signature, televizorul OLED care poate fi făcut sul

Zvonurile de anul trecut indicau posibilitatea ca LG să prezinte anul acesta la CES 2019 un nou televizor OLED care va putea fi făcut sul. Iar la eveniment compania a făcut tocmai asta, cu Signature.

Nu este vorba de un televizor pe care îl puteți împacheta și lua la subraț, ci unul care este stocat într-o stație de bază în care sunt incluse componentele electrice, de procesare și sistemul audio. Tot acolo se mai află și un motor cu ajutorul căruia ecranul OLED poate fi făcut sul și complet ascuns.

Ecranul mai poate fi scos parțial din locașul său, pentru a oferi o vedere parțială a imaginii, ceva util dacă vreți să afișați notificări despre vreme sau alte lucruri care nu ar avea oricum nevoie de un ecran întreg.  Această stare este numită Line View.

Compania din păcate nu a oferit alte informații despre noul televizor. Nimic despre preț, nimic despre data exactă la care va fi anunțat, nici măcar ce hardware efectiv de procesare include, speculația curentă fiind că se folosește de a doua generație a chipset-ului Alpha9.

Televizorul LG Signature va fi lansat anul acesta, așa că vă puteți aștepta la informații efective să fie disponibile pe parcursul următoarelor luni.

[Anandtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button