MORE

LG si-a lansat in Romania noua gama de televizoare. Am avut ce vedea!

Saptamana aceasta, LG si-a lansat in Romania noua gama de televizoare. Coreenii s-au remarcat in acest domeniu pe la toate expozitiile la care am fost si le-am vazut produsele, asa ca nu ne-au inselat asteptarile.

Bineinteles ca vedetele au fost TV-urile UltraHD de 55, 65 si 77 de inci. In afara de rezolutia inalta, aceasta gama va fi una foarte zgomotoasa. Sistemul Ultra Sound amplasat pe aceste televizoare promite o putere de 120 de Watti si o calitate pe masura. Un alt punct de interes al evenimentului a fost noul sistem de operare pentru Smart TV-uri, WebOS. Cei de la LG spun ca acesta este mult mai prietenos cu utilizatorii si aduce o serie de functii noi: inregistrare, declansare automata a inregistrarii atunci cand ati parasit incaperea, urmand ca programul sa fie reluat de unde ati ramas cand ati intrat inapoi in camera. Sistemul de operare beneficiaza de un magazin virtual de aplicatii, numit LG Store, de unde veti putea descarca App-uri dedicate. Binenentels ca nu puteau lipsi modelele OLED cu ecran curbat, care au facut valva pe la toate expozitiile. Acestea sunt gandite sa ofere o experienta vizuala apropiata de cea din cinematograf.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button