Tech&IT

LG scapă pe net un nou telefon… cu Notch

Nu am văzut săptămâna trecută un nou flagship Android de la LG. În schimb, LG a arătat un upgrade incremental pentru V30-ul de anul trecut.

Dar poate că totuși LG pregătește ceva. Potrivit lui Evan Blass, producătorul coreean a organizat la MWC o întâlnire privată, în spatele ușilor închise, pentru a arăta hardware și caracteristici noi. Desigur, imagini de la această întâlnire au apărut pe internet prin intermediul portalului de știri israelian Ynet.

După ce a speculat inițial că imaginile scăpate au arătat un prototip scos din uz, Blass s-a consultat cu surse și a remarcat „răspunsul rece” pe care reporterul l-a primit de la LG când imaginile au devenit virale. Concluzia sa: Ne uităm la adevăratul LG G7, codificat „Neo”.

Probabil că este același dispozitiv despre care se zvonește că va fi lansat în iunie sub codul „Judy”. Conform VentureBeat, dispozitivul ar putea fi dotat cu un ecran de 6,1 inch și cu un nou tip de panou LCD, care este mai luminos și mai eficient decât telefoanele inteligente LG anterioare. Se așteaptă ca telefonul să includă cel mai recent chipset mobil Qualcomm, Snapdragon 845 care alimentează Galaxy S9, precum și 64 GB de spațiu de stocare și 4 GB de memorie RAM. De asemenea, se zvonește că este rezistent la apă și capabil să se încarce fără fir. Multe dintre aceste zvonuri se aliniază cu imaginile recent apărute, constată Blass.

LG nu a oferit niciun comentariu oficial.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Alt telefon cu design-ul acela de la iphone cu notch in partea de sus?! Offf..imi placea atat de mult design-ul vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button