Telefoane

LG Q8 a fost anunțat

LG se pregătește să lanseze luna aceasta un nou telefon, sub forma lui LG Q8, un model ce este descris ca fiind o variantă în miniatură a lui LG V20.

Acest telefon folosește un ecran principal IPS de 5.2 inch, protejat de Gorilla Glass 4. Ecranul are pare că este cotat cu 500 candela pe metru  pătrat în ceea ce privește puterea sa de iluminare și poate să redea rezoluția de 2560×1440. Deasupra sa,  aflat lângă camera secundară, se află ecranul secundar al dispozitivului, capabil să redea o rezoluți de 140×1060..Acest ecran este folosit pentru scurtături și numeroase alte funcții utile, care nu ocupă prea mult spațiu.

La capitolul de hardware, este în esență u LG V20. Folosește același chipset Snadpragon 820 făcut de Qualcomm, 4GB de memorie RAM, 32GB, suport pentru un card microSD, și o baterie de 3000mAh. Bateria nu poate fi înlocuită.

LG Q8 are două camere principale, ce au câmpuri de vedere diferite, de 78 de grade și de 135 de grade, senzorii folosiți fiind de 13 megapixeli și 8 megapixeli. Camera secundară are un senzor de doar 5 megapixeli.

Prețul pentru acest telefon nu este cunoscut în acest moment, dar probabil nu va fi la fel de scump ca V20, ce a fost lansat pentru aproape 800 de dolari. LG Q8 ar trebui să își facă apariția chiar luna aceasta.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button