Telefoane

LG Q6 a fost lansat în România

LG Electronics anunță lansarea pe teritoriul României a celui mai nou model de telefon mobil al companiei, primul din seria Q. Numele său este LG Q6 și poate fi considerat un soi de vlăstar al lui LG G6.

Telefonul dispune de un ecran de 5.5 inch de tipul FullVision, ce acoperă o mare parte din partea sa frontală și poate reda rezoluția de 2160×1440. Acest model este disponibil în trei variante: Q6+, Q6 și Q6α. Diferențele dintre acestea se rezumă la cantitatea de memorie, având 4GB/3GB/2GB de RAM și 64GB/32GB/16GB de stocare. Componenta de procesare este un chipset Snapdragon 435, iar ansamblul de camere este format dintr-un senzor principal de 13 megapixeli cu unghi standard, și una secundară de 5 megapixeli superangulară. 

Pe partea de conectivitate, aveți USB 2.0, NFC, WiFi de tipurile b, g și N, alături de Bluetooth 4.2. Bateria lui LG Q6 este de 3000mAh, iar sistemul de operare este Android 7.1.1. Comunicatul de presă nu a pomenit nimic despre un update la Android 8 Oreo, dar unul ar fi posibil.

Prețul nu a fost anunțat, dar s-a spus că va fi „mediu”. LG Q6 poate fi cumpărat pe teritoriul României din ziua de 1 septembrie.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button