MORETech&IT

LG prezinta noul standard pentru confortul casnic la CES 2019

Câştigătorul unui premiu CES 2019 pentru inovaţie, sistemul LG TWINWash™ de capacitate mare, format din maşina de spălat şi uscător îşi va face debutul luna aceasta, la Las Vegas. Sistemul complet format dintr-un compartiment superior de spălare cu capacitate foarte mare și un compartiment inferior SideKick foarte confortabil, alături de uscătorul cu pompă de căldură DUAL Inverter™ vă permite să încărcaţi simultan două cicluri de spălare, în timp ce uscaţi la temperatură joasă, în mod delicat, un alt ciclu de rufe. Noul sistem LG revoluţionar pentru spălat este dotat, de asemenea, cu tehnologie Wi-Fi şi SmartThinQ®, îmbunătăţind experienţa utilizatorilor cu ajutorul aplicaţiilor inteligente.

Noul sistem de capacitate mare destinat spălării și uscării rufelor conţine acum şi un compartiment LG TWINWash de 27 de inch, cu încărcare frontală şi un uscător cu pompă de căldură DUAL Inverter, această combinaţie aducând mai multe avantaje utilizatorilor. În timp ce în compartimentul principal se pot spăla încărcături mai mari de rufe, unitatea SideKick, aşezată sub acesta, este ideală pentru încărcăturile mai mici sau pentru hainele mai delicate care au nevoie de o spălare mai blândă. Având o capacitate sporită, precum şi posibilitatea de a spăla simultan mai multe încărcături, sistemul LG TWINWash este perfect pentru familiile cu mai mulţi membri, oferind posibilitatea de a spăla și usca simultan o cuvertură pentru pat dublu şi un set complet de lenjerie de pat.

lg ces 2019

Acest sistem de spălare cu tehnologie avansată poate oferi rufe curate într-un timp mai scurt, datorită tehnologiilor LG de ultimă generaţie, precum TurboWash™360° care combină cinci jeturi puternice cu 6Motion™ pentru a permite apei să pătrundă adânc în ţesături. Noua pompă de căldură Dual Inverter permite economisirea unei cantităţi mai mari de energie, iar datorită temperaturii de uscare mai mică, hainele se păstrează mai mult timp în stare bună şi intră la apă mai puţin. În plus, condensatorul de curăţare automată asigură eliminarea scamelor şi a fibrelor, pentru a îmbunătăţi circulaţia aerului, eliminând astfel nevoia de curăţare şi oferind o uscare de calitate înaltă.

Fiind dotat cu tehnologiile Wi-Fi şi SmartThinQ, sistemul TWINWash, format din maşină de spălat şi uscător, este compatibil cu Google Assistant şi Amazon Alexa, permite utilizatorilor să pornească şi să oprească dispozitivele, să iniţieze sau să intrerupă un ciclu de spălare, să monitorizeze statusul intervalului

de spălare şi să folosească mai mult comenzile vocale şi aplicaţiile pentru smartphone. Funcţia Smart Pairing cu care este dotat uscătorul elimină nevoia de selectare manuală a unei etape de uscare, deoarece tehnologia inteligentă LG va sugera setarea cea mai potrivită pentru fiecare caz.

Lansate în 2015, produsele noastre TWINWash demonstrează inovaţia adusă de LG în domeniul echipamentelor casnice pentru spălat, aflat în continuă dezvoltare pentru a oferi oamenilor şi mai mult confort”, a declarat Song Dae-hyun, preşedintele LG Electrocasnice & Soluţii de climatizare. „Prin îmbunătăţirea constantă a tehnologiilor noastre, vom continua să oferim produse inteligente care să uşureze viaţa utilizatorilor.“

Produsele LG TWINWash cu tehnologie TurboWash360° şi uscător cu pompă de căldură cu DUAL Inverter vor fi disponibile într-o nouă nuanţă – Negru Oţel – fiind ideale pentru oricine îşi doreşte un articol de aparatură casnică premium, de lux. Puteţi vedea aceste produse, precum şi alte produse LG avansate pentru spălare în cadrul evenimentului CES 2019, organizat în incinta Las Vegas Convention Center în perioada 8-11 ianuarie.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button