TECH

LG OLED TV si LG PRIME UHD TV pe rafturile din Romania

Scoase in lume pentru prima data in ianuarie, la CES in Las Vegas, cele mai noi televizoare LG au ajuns si in Romania.

Varful de gama este 4K UHD TV OLED LG. Producatorii spun ca are in acest moment cea mai buna imagine de pe piata, datorita negrului perfect si contrastului foarte bun. OLED este cea mai bună tehnologie de ecran de pe piață, iar LG este singurul producător care ofera televizoare OLED, 4K ULTRA HD și Full HD în acest an.

Daca vreti sa transformati televizorul intr-un obiect de decor, atunci Art Slim LG 4K Oled curbat, va fi piesa centrala a oricarei incaperi. O adevarat investitie in arta, daca ne gandim ca pretul e undeva la 9000 de dolari. Varianta de 1080p OLED TV continuă să fie disponibila la 3.500 dolari.

UHD PRIME este o linie premium cu totul nouă a 4K UHD TV LED cu tehnologie LG „ColorPrime”, Ultra Luminance, IPS, pentru a oferi o adevarata experiență cinematografica. Variantele de 65 si 55 de inch sunt in jur de 4.500 $ si respectiv, 3700 $.

Toate noile modele includ sistemul de operare webOS2.0, versiunea actualizată a platformei Smart TV pentru a face accesul la conținut mai simplu si mai rapid. Sistemul permite utilizatorilor trecerea rapida la orice conținut, precum și descoperirea de nou content 4K de la Netflix, Amazon Video Instant și YouTube.

 

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button