Știri ITTelefoane

LG nu va mai lansa telefoane noi în fiecare an

LG anunță că divizia sa de telefonie mobilă nu va mai lansa în fiecare an modele noi doar pentru a ține pasul cu restul pieței.

În schimb, LG va lansa de acum înainte telefoane mobila doar atunci când va fi nevoie. Ce exact înseamnă asta nu este clar, dar consecința imediată este că nu ar trebui să vă așteptați să vedeți telefoane noi marca LG atât de frecvent. Nu va fi în fiecare an un răspuns pentru produsele lansate de Samsung, Apple și cam fiecare alt producător de mobile.

Această schimbare chiar ar putea să fie benefică pentru LG, din moment ce va avea ceva mai mult timp la dispoziție pentru a dezvolta telefoanele sale. Poate în acest fel va reuși să facă dispozitive mai sofisticate, cu hardware mai solid și software ceva mai modern.

Compania a cochetat în trecut cu diverse concepte mai inedite, precum ecrane secundare și construcție modulară, dar nu prea a reușit să capete tracțiune cu vreuna din aceste idei.

[Android Police]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Cat am asteptat un producător sa faca asta ,asa se merita sa iti iei un flagship acum si sa fie „nou mai mult de un an .Ceva gen cum e apple ,scoate un telefon acum,iar următorul model este doar foarte putin îmbunătățit si primește aceași denumire +S
    Dacă această știre este adevarata trag pe LG 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button