MORERSS PaginaDeMediaTech&IT

LG lanseaza masini de spalat cu inteligenta artificiala la IFA 2019

In cadrul IFA 2019 LG a vorbit si despre masinile de spalat inteligente, care vor aduce un suflu high-tech in orice locuinta. Aceste noi modele au incarcare frontala, alaturi de tehnologiile ThinQ si Direct Drive, tehnologia exclusiva a companiei. 

O alta noutate este tehnologia AI DD: noile masini de spalat pot realiza o curatare atenta, dar blanda, determinand greutatea si caracteristicile textilelor de la fiecare spalare, oferind rezultate mai rapide si mai bune. Aceasta tehnologie foloseste 20 de mii de puncte de informatie big-data legate de folosirea masinilor de spalat si aplica setarile bazandu-se pe volumul si delicatetea rufelor, de fiecare data, oferind un ciclu de spalare optimizat la maximum. Pe termen lung, tehnologia AI DD, ajuta la reducerea cu pana la 18% a uzarii hainelor.

O alta functie noua introdusa de LG este TurboWash 360. Aceasta tehnologie ofera convenabilitatea unei zile mai scurte de spalat, fara compromisuri in privinta curateniei. Este nevoie de numai 39 de minute pentru incheierea unui ciclu de spalare complet. Alaturi de functia 3D Multi Spray care ajuta si ea la curatarea hainelor, improscand simultan jeturi de apa in patru directii diferite, iti vor curata hainele ca niciodata.

Pentru a economisi timp, utilizatorii pot adauga masinii de spalat LG AI DD, un aparat numit LG MiniWash. Acesta incape direct dedesubt-ul masinii si creeaza un sistem TWINWash ce poate spala doua incarcaturi de rufe simultan.

Tot pe partea de economie, dar de aceasta data a energiei, masinile LG AI DD fac parte din clasa energetica A+++, cu 50% eficienta, in mare parte datorat tehnologiei LG cu invertor. Toate modelele vin la pachet cu o garantie de 10 ani, combinatia dintre aceste doua elemente facand o masina de spalat LG, nu doar o alegere buna din punct de vedere al performantei si calitatii, dar si o investitie buna de viitor.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button