MORE

LG lanseaza la nivel global telefoanele Magna, Spirit, Leon, si Joy

Cele mai noi terminale LG din clasa mid-range au fost anuntate oficial in luna Februarie, chiar inainte de MWC 2015, intr-un eveniment special. Cei patru muschetari: Magna, Spirit, Leon, si Joy.

Dintre aceste terminale doar Magna, Spirit, si Leon vor fi disponibile in doua variante, una cu 3G si una cu LTE. Modelele cu LTE se vor distinge prin spatele metalic.

LG Magna are un ecran de 5 inch cu o rezolutie 720p, 1GB RAM, 8GB pentru stocare, o baterie de 2540mAh, un procesor quad-core tactat la 1.3GHz si Android 5.0 cu interfata modificata de LG. Varianta cu LTE a lui Magna are un procesor quad-core tactat la 1.2GHz.

LG Leon are acelasi procesor pentru varianta LTE si 3G ca si Magna. Ecranul are o diagonala de 4.5 inch cu o rezolutie de 854×480 pixeli, 1GB RAM si 8GB pentru stocare, bateria are o capacitate de 1900mAh.

Modelul Joy are un ecran de 4 inch cu o rezolutie de 800×480 pixeli, un procesor dual-core sau quad-core, pentru ca si acesta vine in doua variante, 512MB RAM pentru varianta cu 4GB  stocare si 1GB RAM pentru varianta cu 8GB stocare. Bateria are 1900mAh, iar ca sistem de operare acesta vine cu Android 4.4 pentru varianta mai slaba si Android 5 pentru varianta superioara.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button