STIRI ITTECH

LG Introduce Arm TV – televizorul interactiv cu funcții pentru asistență medicală

Frankfurt, August/20/2018 – În prezent, toți avem un televizor, un telefon sau o tabletă în apropiere. În domeniul asistenței medicale, devine și mai important să oferim pacienților instrumentele corecte de îngrijire. De aceea, LG lansează primul său televizor Multi Touch Arm, pentru o experiență spitalicească mai bună și mai sigură.

LG a proiectat noul televizor Pro:Centric Smart, cu o dimensiune a ecranului de numai 15.6, astfel încât acesta poate fi montat pe un braț susținut de VESA. Este ușor să mutați televizorul în poziția cea mai confortabilă pentru pacient. Medicii pot folosi televizorul Arm pentru consulturi, de exemplu, pacienții pot vedea scanări și ecografii fără a se deplasa din confortul patului de spital. Pacienții pot utiliza opțiunea Multi Touch pentru a beneficia de servicii interactive și de divertisment, cum ar fi video la cerere și canale premium, precum și informații spitalicești.

Tehnologia IPS a lui Arm TV oferă o calitate impresionantă a imaginii, chiar și în cazul unghiurilor largi de vizualizare. Este suficient de durabil pentru a rezista utilizării intense și are o gamă largă de beneficii legate de siguranță, inclusiv materiale anti-microbiene, sticlă de protecție și colțuri rotunjite. Toate aceste caracteristici fac din Arm TV dispozitivul perfect pentru orice instituție care dorește să optimizeze îngrijirea pacienților săi.

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close