Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

LG intra pe piata procesoarelor mobile cu NUCLUN

/
/
/
/
image

LG au anuntat in mod oficial primul lor procesor SoC: acesta se numeste NUCLUN, un nume nu foarte inspirat, si cunoscut in trecut sub numele de Odin.

Chipul cu acest nume ciudat are la baza arhitectura big.LITTLE, si este compus din patru nuclee Cortex-A15 si patru Cortex-A7. Procesorul A15 poate ajunge la o frecventa de 1.5GHz iar A7 la o frecventa de 1.2GHz. Nuclun ofera suport pentru LTE, si in mod special LTE-A Cat6. Reteaua Cat6 poate ava o viteza de download de 225Mb/s. Presedintele LG, Jong-Seok Park a declarat ca acest procesor inscrie LG in istoria inovatiilor tehnologice mobile. Acest procesor schimba si modul de integrare a componentelor si da posibilitatea diversificarii produselor.

Nuclun este o „arma” facuta pentru lupta cu Samsung. Sunt insa cateva lucruri care au ramas necunoscute. LG nu a dezvaluit ce GPU o sa integreze Nuclun, insa au anuntat primul telefon care o sa integreze acest procesor. LG G3 Screen o sa vina cu un ecran de 5.9 inch, cu un panou IPS la rezolutie 1080p, cantitatea memoriei RAM o sa fie de 2GB, 32GB pentru stocare, si o camera de 13MPx, iar bateria o sa ofera o capacitate de 3000mAh.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar