Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

LG, intr-un un nou parteneriat strategic cu Google

/
/
/
/
image

Samsung nu este singurul producator de dispozitive Android care a devenit destul de… familiar cu brevetele Google. LG tocmai a intrat într-un acord de licențiere încrucișată cu Google, care va permite celor doua companii sa isi foloseasca reciproc brevetele (inclusiv pe cele noi) pentru următorii 10 ani.

Motivele? Pentru început, una, sau ambele părți ar putea dori pur și simplu să împrumute caracteristicle si piesele celeilalte – un acord de genul „elimină posibilitatea unor procese și simplifică procesul de licențiere”.

Există, de asemenea, probabilitatea ca Google sa se foloseasca de aceasta „afacere” pentru a garanta că LG nu  se va abate prea mult de la strategia oficiala Android. Nu este sigur că acesta este cazul, deși, spre deosebire de Samsung, LG nu a fost niciodata într-o grabă de a înlocui software-ul și serviciile Google cu propriile sale servicii. Oricare ar fi motivele, nu credem ca aceste doua companii se vor da cap in cap intr-o sala de judecata prea curand.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar