MORE

LG G5 dezasamblat

Designul lui LG G5 este fara nici o indoiala unul dintre cele mai inedite pe care le-a avut un smartphone in ultimii ani, cel putin unul din afara Asiei. Si daca va intrebati cum arata un astfel de dispozitiv pe interior, iFixit are raspunsul.

KEVL1LUslTEBSoVO

LG G5 are o constructie ceva mai neortodoxa, din cauza naturii sale modulare, una care chiar il face mai usor de reparat. Deoarece componenta care este atasata direct de baterie contine lucruri precum portul USB, poate fi inlocuita cu totul in cazul in care portul se defecteaza. Repararea directa a portului este mai dificila, pentru ca modulul in sine foloseste lipici in loc de suruburi pentru a sta la un loc. Tot aici mai gasiti un difuzor, antene si arcuri arcuri.

Restul telefonului este foarte usor de dezasamblat, folosind in mare parte suruburi standard si componente complet modulare.

iFixit i-a dat un scor de 8 din 10 pentru abilitatea sa de reparatie, ceea ce inseamna ca nu veti avea prea mari probleme cu intretinerea sa. Singura parte cu adevarat rea este ca display-ul are o constructie lipita. Ceea ce inseamna ca daca LCD-ul sau sticla se vor strica, va trebui inlocuit tot ansamblul.

[iFixit]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button