MORE

LG G5 CAM Plus are un pret de 70$

Cand LG G5 a fost lansat, acesta a venit impreuna cu cativa „prieteni”, cu care puteti extinde functionalitatea telefonului.

LG G5 CAM plus
LG G5 CAM plus – Photo @Androidcentral

Aceasta flexibilitatea oferita de catre LG poate fi un plus in comparatie cu restul telefoanelor. Accesoriul CAM Plus ofera un control mai ergonomic pentru camera. La data lansarii, acesta nu a primit un pret, pana astazi cand acesta a primit un pret de 70$ in US. Se zvonea ca acesta va avea un pret de 90$, dar iata ca acesta este mai ieftin decat ne asteptam.  In plus acest accesoriu adauga un indicator LED, exposure lock si o baterie de 1200mAh. Ce parere aveti despre acest accesoriu? Merita 70$?

[Sursa]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button