TECH

LG G4 vs Galaxy S6.#lansareLGG4

LG G4 vs Galaxy S6. Ieri s-a lansat in Romania LG G4. Un telefon care are doua mari atuuri (sau nu, daca esti intr-o asociatie pentru protectia animalelor): carcasa din piele si o camera foarte buna. Noul telefon LG concureaza direct cu Galaxy S6. Cum arata o comparatie la prima vedere intre cele doua smartphone-uri Android?

In primul rand cele mai importante diferențe se referă la memoria internă – în ambele cazuri la 32 GB – doar ca LG G4 suporta Micro SD, în timp ce Galaxy S6 nu.

Durata de viata a bateriei este mai mare pentru Samsung Galaxy S6 (aproximativ 7 ore), comparativ cu G4 (aproximativ 6 ore).

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

În ceea ce privește aparatul de fotografiat, LG G4 are un obiectiv cu distanta focala de 1.8, iar camera frontală are 8 megapixeli, comparativ cu 5 la Galaxy S6.

Diferentele apar si cand vine vorba de estetică și design. În timp ce LG G4 are capacul din piele sau plastic, Samsung oferă o abordare mai „rece”, cu materiale din sticla si aluminiu.

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button