Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

LG G3 a primit Android 5.0!

/
/
/
/
image

LG G3 a primit actualizarea pentru Android 5, iar prima tara din lume care beneficiaza de aceasta actualizare este Polonia, urmata de Coreea de Sud si Austria. Actualizarea este trecuta sub numele de V20E. Din relatarile celor care au facut actualizarea, aceasta a durat putin peste 40 de minute, dar dupa instalare, LG G3 s-a aratat a fi… un alt telefon, comportandu-se mult mai bine!

Utilizatorii de LG G3 au observat ca in Android 4.4.2 telefonul avea momente cand sacada, dar dupa actualizarea la Android 5 acesta se misca impecabil. G3 este un telefon foarte bun ca specificatii: ecran cu rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, procesor Snapdragon 801 si GPU Adreno 330, iar actualizarea la Android 5 se pare ca ii creste performantele semnificativ.

Sasmung au anuntat si ei Android 5 pentru Galaxy S5 si Note 4, la fel si HTC pentru One M8 si M7, dar actualizarile vor aparea undeva la inceputul lui 2015. Bravo LG, felicitari pentru promptitudinea cu care v-ati miscat!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

3 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar