MORE

LG G Watch R – Un rival credibil pentru Moto 360

Am cand toti producatorii s-au axat pe wearables, au aparut pe piata tot felul de ceasuri inteligente, unele mai…urate decat altele, dar sunt si cateva exceptii precum Moto 360 sau LG G Watch R, care a fost descoperit recent.

Acesta are un ecran de 1.3 inch de tip P-OLED, un corp fabricat din otel inoxidabil, o curea din piele si heart-rate monitor. In momentul de fata nu avem un pret pentru el, dar stim ca va fi lansat in Q4 al acestui an.

LG-G-Watch-R-3

Dispozitivul va avea un procesor Snapdragon 400, 4GB pentru stocare, 512MB RAM si protectie impotriva prafului si a umiditatii IP67. Bateria va avea o capacitate de 410mAh. Nu stim exact cat de mult va rezista bateria si cum este imbunatatita durata ei, tinand cont ca foloseste un ecran de tip P-OLED, in loc de clasicul OLED. LG sustine totul ca noul P-OLED are culori mult mai bune, un contrast crescut si o claritate marita, dar inca nu stim rezolutia acestuia.

G Watch R nu este un succesor a lui G Watch, este mai degraba o varianta premium a acestuia, cu un aspect mai stilat si cateva imbunatatiri. LG spera ca o sa „bata” competitia, desi nici Moto 360 nu este un vreun produs urat sau slab ca performante, si are un ecran chiar mai mare de 1.5 inch. Un lucru este clar, razboiul in aceasta zona de dispozitive a inceput! Mai multe detalii despre noul G Watch vom vedea la IFA saptamana viitoare!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button