Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

LG G Watch R – Bun, frumos, rezonabil ca pret si disponibil pe raft foarte curand

/
/
/
/
image

LG G Watch R este primul Android Wear care vine cu un ecran complet rotund, si desi Moto 360 are forma circulara, ecranul nu este rotund, acesta avand partea de jos „taiata”.

Acest ceas inteligent de la LG este mai ieftin decat ne asteptam, si la inceputul lunii acesteia era pe cateva siteuri postat la pretul de 299 Euro, dar in momentul de fata cateva siteuri din Australia au listat acest ceas la pretul de 250 Euro. Mai exista cateva siteuri din Germania care in tin la 299, si intre timp in UK a fost listat la pretul de 219 GBP.

Ceasul urmeaza sa fie livrat in doua saptamani, mai exact pe 6 sau 7 Noiembrie, in functie de norocul fiecaruia. Acest ceas urmeaza sa lanseze un nou trend pe piata, dupa Moto 360. Are un ecran complet rotund cu o diagonala de 1.3 inch, cu un panou de tip P-OLED, bateria ofera o capacitate de 410mAh, procesorul este un Snapdragon 400 tactat la 1.2GHz, iar greutatea este de 46 de grame. Ceasul are inclusiv giroscop si accelerometru, dar si un senzor care monitorizeaza pulsul.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar