MORE

LG G Vista 2 a fost anuntat

LG G Vista 2, un nou telefon al marelui producator de electronice, a fost dezvaluit. Dar de data aceasta nu printr-o scurgere de informatii, ci de catre compania de telecomunicatii AT&T.

Telefonul LG G Vista 2 dispune de un ecran generos de 5.7 inch, cu o rezolutie maxima suportata de 1920×1080. Dimensiunea ecranului permite folosirea unui stylus care poate fi stocat in carcasa telefonului.

Telefonul are o sumedenie de aplicatii menite sa se foloseasca de acel stylus, precum software simplist de editare foto sau recunoastere a scrisului pentru mesagerie. Acestea chiar pot fi interconectate. Alte programe si functii marca LG sunt incluse, precum Knock On, QSlide, Quick Memo si tot asa.

Alimentand G Vista 2  este un procesor cu 8 nuclee, despre care se speculeaza ca ar fi un Qualcomm Snapdragon 615. Telefonul are 2GB de memorie RAM si 16 GB de spatiu de stocare, plus suport pentru carduri SD. Camera sa principala este de 13 megapixeli, iar cea secundara de 5 megapixeli. Aplicatia integrata de fotografiere include numeroase  functii menite sa imbunatateasca experienta de utilizare, precum un senzor pentru spectrul de culoare si control manual.

Pretul pentru LG G Vista 2 nu a fost anuntat, nici daca va fi cumva disponibil si pe teritoriul Europei in viitorul apropiat, AT&T fiind o companie americana.

[GSM Arena]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close